Éden Prémium Bezlepková moučná směs pro přípravu zlatého chleba se sníženým obsahem sacharidů (500g)
Kód produktu: 58104
Dostupnost: 1 - 4 dní
Bezlepková a veganská moučná směs Éden Prémium pro přípravu zlatého chleba a pečiva se sníženým obsahem sacharidů – ideální pro lidi s intolerancí na lepek, laktózu či vejce, ale i pro ty, kteří preferují rostlinnou stravu nebo low carb životní styl. Obsahuje 30% méně sacharidů v porovnání s běžnými bezlepkovými moučnými směsmi. Směs neobsahuje lepek, mléko, vejce, sóju, brambory, přidaný cukr ani škroby. Vysoký podíl vlákniny a rostlinných bílkovin. Vhodná pro přípravu chutného domácího chleba, rohlíků či housek – s použitím droždí nebo prášku do pečiva.
Vegan.
Bez lepku.
Bez mléka.
Bez sóji.
Bez vajec.
Bez droždí.
Bez kukuřice, brambor, rýže.
Zdroj vlákniny.
Rychlá a jednoduchá příprava.
Vyrobeno v zaručeně bezlepkovém závodě.
Doporučený způsob použití:
RECEPT NA CHLÉB S PRÁŠKEM DO PEČIVA
Ingredience:
250 g Bake-Free moučná směs na zlatý chléb se sníženým obsahem sacharidů
5 g himálajské soli
350 g vlažné vody (minimálně 40 °C)
polovina balení prášku do pečiva (6 g)
Postup:
Smíchejte všechny ingredience a důkladně zpracujte. Nechte odpočívat 10 minut, poté na suché ploše vytvarujte podlouhlý bochník. Hluboce jej nařežte na 3–4 místech a pečte na plechu vystlaném silikonovým papírem v předehřáté troubě na 190 °C (horní-dolní ohřev) přibližně 70 minut. Nechte vychladnout na mřížce a nakrájejte podle chuti. Výsledné množství je cca 468g.
RECEPT NA 6 ŽEMLÍ NEBO RŮŽKŮ S PRÁŠKEM DO PEČIVA
Ingredience:
250 g Bake-Free moučná směs na zlatý chléb se sníženým obsahem sacharidů
5 g himálajské soli
350 g vlažné vody (minimálně 40 °C)
polovina balení prášku do pečiva (6 g)
Postup:
Smíchejte všechny ingredience a důkladně zpracujte. Nechte odpočívat 10 minut, poté vytvarujte 6 stejně velkých rohlíků nebo housek. Pečte na plechu se silikonovým papírem v předehřáté troubě na 190 °C (horní-dolní ohřev) přibližně 50 minut. Nechte vychladnout na mřížce. Výsledné množství je cca 458g.
RECEPT NA CHLÉB S DROŽDÍM
Ingredience:
250 g Bake-Free moučná směs na zlatý chléb se sníženým obsahem sacharidů
2 g kokosového cukru
5 g himálajské soli
350 g vlažné vody (maximálně 40 °C)
12,5 g čerstvého droždí nebo polovina balení sušeného droždí (3,5 g)
Postup:
Smíchejte suché ingredience, přidejte nadrobené nebo nasypané droždí a promíchejte. Přidejte vodu a dobře zpracujte. Nechte kynout přikryté na teplém místě 45–60 minut. Vytvarujte podlouhlý bochník a nechte odpočívat, než se trouba předehřeje. Bochník nařežte na 3–4 místech a pečte na plechu vystlaném silikonovým papírem v předehřáté troubě na 190 °C (horní-dolní ohřev) cca 70 minut. Nechte vychladnout na mřížce a nakrájejte podle chuti.
Průměrné výživové hodnoty (na 100 g upečeného chleba podle receptu):
Energie: 702 kJ / 168 kcal
Tuky: 1,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
Sacharidy: 26 g
z toho cukry: 0,8 g
Vláknina: 13 g
Bílkoviny: 6,8 g
Sůl: 1 g
Skladování:
Hotový chléb a housky lze ihned po vychladnutí zamrazit. Po rozmrazení si zachovají původní strukturu a chuť.
Bez mražení vydrží při pokojové teplotě v uzavřeném plastovém sáčku 3 dny. Nedoporučujeme skladovat v chladničce – zpevní a ztrácí svou měkkost.
Složení: bezlepková moučná směs (měnná mouka, quinoa mouka), směs vláknin (mouka z psyllia, mouka z bambusových vláken), zlatá lněná mouka.
Neobsahuje přidaný cukr. Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry.
Výživová hodnota ve 100g výrobku:
Energie: 1335Kj / 320kcal
Bílkoviny: 13,0g
Sacharidy: 49,0g (z toho cukry: 0,8g)
Tuky: 3,1g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7g)
Vláknina: 24,0g
Sůl: 0,07g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)
Alergeny: vyrobeny v závodě, který zpracovává ořechy. Může obsahovat stopy hořčice a sezamových semínek. Zboží bylo vyrobeno v zaručeně bezlepkovém závodě!
Skladování: skladujte na chladném a suchém místě.
Země původu: Maďarsko.
Hmotnost 0.55 kg
EAN 5999563458692
Objem 500g
Komentáře
Zatím nebyl vložený žádný komentář.
