DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Dr.Kelen Fitness Shape hlubokospalující krém (150ml)

Kód produktu: 31290

(0 hodnocení)



330 Kč s DPH275 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Dr.Kelen Fitness Shape hlubokospalující gel proti celulitidě s kapsaicinem je velmi účinný v boji proti celulitidě a při odstranění tuků usazených v pojivové tkáni. Používáním se uvolňuje a rozpouští podkožní tuk, napomáhá zvyšovat mikrocirkulaci krve ve tkáních a zlepšovat metabolismus kůže, zvyšuje se spalování tuku. Má dlouhotrvající hydratační účinek. Po použití může nastat pocit, tepla, brnění, což naznačuje spalování tuku. Při sportování se zvyšuje účinnost gelu. Zvyšuje spalování tuků a odstraňuje celulitidní jamky. Nemá žádné toxické a dráždivé účinky na kůži. Pravidelné používání gelu je velmi důležité pro dosažení viditelných efektů a doporučujeme použít různé nástroje – fólie, vakuové, ultrazvukové i infrasaunu pro maximální zvýšení účinnosti léčby. Rychle se vstřebává, může se použít také na citlivou pokožku, protože neobsahuje žádné konzervační látky, umělé vůně a barviva.


Neobsahuje barviva ani konzervanty.


Použití: Gel nanášejte tak, abyste jemnou vrstvičkou pokryli postižené místo a krouživými pohyby vmasírujte do pokožky. Doporučujeme použít různé nástroje – fólie, vakuové, ultrazvukové, infrasaunu.


Účinné látky: kofein, L-karnitin, miricelin, kapsaicin.


Složení: Voda, Steareth-2, PEG-8 Distearate, Isopropylpalmitát, Propylenglykol, Laktát sodný, Decyl Oleate, Cetylalkohol, Ceteareth-12, triglyceridy kyseliny kaprylové/kaprinové, Dimetikon, Citrus Grandisgra ( Extrakt, Karnitin, Dihydromyricetin, Kapsaicin, Methyl nikotinát, Kyselina citrónová, parfém.


Upozornění: Nepoužívejte na poraněnou nebo podrážděnou pokožku. Po použití omyjte ruce. Zamezte styku s očima. Uchovejte mimo dosah dětí.


Země původu: HU.

Hmotnost 0.15 kg

EAN 5997742300169

Objem 150ml


Dr.Kelen
Dr.Kelen

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek