DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Dabur Honitus Bylinné pastilky na hrdlo s medem - pomerančová příchuť (24ks)

Kód produktu: 102815

(0 hodnocení)



282 Kč s DPH235 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Pastilky s pomerančovou příchutí s medem vám zvlhčí hrdlo, trápí-li vás sucho a škrábání hrdla. Obsahuje med, výtažky z amly, kurkumy, zázvoru a lékořice. Pastilky vám zajistí příjemný pocit v krku a dlouhotrvající účinek díky pomalému rozpouštění v ústech. Bylinné pastilky Dabur Honitus jsou určeny pro dospělé a děti od 6 let.

MED: Med je již po staletí znám svými léčivými vlastnostmi při zmírňování bolesti v krku, kašle a nachlazení, kromě mnoha jiných výhod. Každá pastilka Honitus bez ohledu na příchuť obsahuje aktivní složku pravý med.

ČISTÁ KURKUMA: Kurkuma působí proti bolesti v krku tím, že potlačuje zánět a poskytuje úlevu od symptomů, jako je pálení, svědění (nebo ten pocit škrábání), bolest a otok v krku.

100% ZÁZVOROVÝ EXTRAKT: O zázvoru je známo, že má antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti, které vedou ke zklidňující úlevě od bolesti v krku a kašle. Med smíšený se zázvorem je poměrně populární jako domácí lék.

ANTIOXIDANT AMLA: Indický angrešt obsahuje antioxidanty a vitamín C, které pomáhají posílit imunitu spolu se zrychlením metabolismu a prevencí virových a bakteriálních onemocnění včetně bolesti v krku, nachlazení a kašle.

LÉKOVÉ DŘÍVKO: Lékořice pomáhá při léčbě bolesti v krku a jiných poruch horních cest dýchacích, protože pomáhá snižovat podráždění v krku a poskytuje uklidňující úlevu od bolesti v krku, kašle a nachlazení.

Účinná látka v 1 bonbónu:
med: 12,5mg
angrešt (Phyllanthus emblica) extrakt z plodů: 2,75mg
lékořice (Glycyrrhiza glabra) extrakt z kořene: 2,6mg
zázvor (Zingiber officinalis) extrakt: 1,5mg
kurkuma extrakt: 0,375mg

Složení: cukr, kukuřičný sirup, med, mentol, pomerančové aroma, výtažek z plodů angreštu (Amla - Phyllantus emblica), výtažek z kořene lékořice (Lgycyrhiza glabra), výtažek ze zázvoru (Zingiber officinalis), , voda, barvivo (Sunset yellow).

Doporučené dávkování: 4x denně pro dospělé. Dětem (od 6 let) 1-3x denně pomalu cucat 1 pastilku.

Skladování: skladujte při teplotě nižší než 25°C, na suchém místě, chráněném před přímým teplem, v původním obalu.

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Skladujte na chladném a suchém místě při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Indie.

Hmotnost 0.06 kg

EAN 5022496016414

Objem 24ks/balenie / 60g


Dabur
Dabur

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek