DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Dabur Herbal zubní pasta s aktivním uhlím (100ml)

Kód produktu: 49498

(0 hodnocení)



243 Kč s DPH203 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Dopřejte svým zubům zdravé, přirozené bělení zubní pastou s aktivním uhlím. Ajurvédská zubní pasta s přírodními složkami má lesklou černou barvu, voní a chutná výrazně po koření. Má velmi příjemnou svěží chuť i vůni.

Aktivní uhlí má dlouhou a osvědčenou historii jako silná a účinná složka na pomoc při péči o dutinu ústní. Má přirozené vlastnosti, což znamená, že když si čistíte zuby, aktivní uhlí se váže na skvrny na zubech a pomáhá je redukovat. Zubní pasta Dabur Herbal Activated Charcoal je obohacena o přírodní bylinné složky a využívá silných bělících vlastností aktivního uhlí k odstranění skvrn a zanechá vám úžasně bílý úsměv.

Textura je jemně abrazivní (obsahuje jemný prášek). Pocit svěžesti vydrží v ústech dlouhou dobu. Bohatě pění. Zubní pasta s obsahem černého uhlí má přírodní černou barvu.

 

Vlastnosti:
- Neobsahuje umělá barviva, parabeny a přidaný fluorid
- Vhodná pro vegetariány
- Netestováno na zvířatech


Použití: používejte 2x denně nebo dle potřeby. Jen k čištění ústní dutiny. Nepolykat, vyplivnout.


Složení: Aqua, Sorbitol, Silice, PEG-32, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma (Flavour), Xanthan gum, Tetrasodium pyrophosphate, Charcoal powder, Sodium sacharin, Sodium benzoate, Herbal extrakt (Piper nigrum (Black pepper) fruit extract, Piper (Long pepper) fruit extract, Zanthoxylum alatum fruiy extract, Zingiber officinale (Ginger) root extract), Trisodium phopshate, Tetrapotassium pyrophosphate, Propylene glycol, Mica, Titanium dioxide (CI 77891), Benzyl.

 

Skladování: Skladujte suchém místě, chraňte před světlem.


Výrobce: Dabur Naturelle LLC UAE.

Hmotnost 0.1 kg

EAN 5022496010962

Objem 100ml


Dabur
Dabur

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek