DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Creme21 Intenzivní hydratační mléko pro velmi suchou pokožku s mandlovým olejem a vitamínem E (400ml)

Kód produktu: 102963

(0 hodnocení)



198 Kč s DPH165 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Intenzivní hydratační tělové mléko s mandlovým olejem a vitamínem E pro velmi suchou pokožku.
Hydratační tělové mléko Creme21 pro velmi suchou pokožku vyvinuté pro každodenní péči, chrání pokožku před vysušením a vyživuje ji vitamíny. Díky přírodnímu mandlovému oleji a bohatým výživným změkčujícím složkám chrání také obzvláště suchou pokožku. Kromě toho vitamín E účinně hydratuje a chrání pokožku před škodlivými vlivy prostředí. Bohaté, vysoce kvalitní složení činí pokožku každý den viditelně a hmatatelně jemnou a pružnou. Pokožka vypadá přirozeně zdravě a krásně po celý den. Creme21 se lehce vstřebává a nezanechává na pokožce lepkavý, mastný pocit. Dermatologicky prokázáno, že je účinný a šetrný k pokožce.

Použití: Nanáší se na očištěnou a suchou pokožku v tenké vrstvě a jemně se rozetře.

Složení/Inci: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Propylene Glycol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate, Ricinus Communis Seed Oil, Ceteareth-30, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cocoglycerides, Lactic Acid, Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Citronellol, Eugenol.

Skladování: skladujte na suchém, tmavém místě v dobře uzavřeném obalu.

Upozornění: k zevnímu použití. Nepoužívat na otevřené rány. Nepoužívejte pokud jste alergičtí na kteroukoli složku produktu. Ukládejte mimo dosah dětí. Nevystavujte extrémním teplotám a chraňte před přímým slunečním světlem.

Země původu: Německo.

Hmotnost 0.43 kg

EAN 6294007505314

Objem 400ml


Creme 21
Creme 21

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek