DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Charlotte Cosmetic UW Classic Zázračný balzám s 12 druhy bylin (100ml)

Kód produktu: 58522

(0 hodnocení)



99 Kč s DPH83 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Balzám s komplexním účinkem, který obsahuje 12 druhů cenných bylinných silic a extraktů. Přípravek se doporučuje k péči o namáhané části těla a svalů ak ochlazení a zklidnění pokožky při bodnutí hmyzem.

 

Použití: Opatrnými krouživými pohyby naneste krém na vyčištěnou pokožku.


Složení: Aqua, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Ceteareth-25, Isopropyl Alcohol, Urea, Symphytum Officinale Root Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Arnica Montana Flower Extract, Extract, Curcuma Long Root Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Mentha Piperita Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Aloe Barbadensis Leaf Ju, , Carbomer, Triethanolamine, Propylen Glycol, Xanthan Gum, Isopropyl Myristate, Ethylhexylglycerin, Thymus Vulgaris Oil, Ascorbyl Palmitate, Limonene, Linalool.

 

Skladování: Skladujte při teplotě 10-25°C. Chraňte před světlem a teplem. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: Pouze k zevnímu použití. Přípravek lze použít pouze na nepoškozenou pokožku, nesmí se dostat na sliznice očí, úst a nosu. Nepoužívat při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Pokud během používání výrobku zpozorujete zarudnutí, vyrážku nebo jiné změny na kůži, okamžitě přestaňte výrobek používat a poraďte se s lékařem.


Země původu: EU.

Hmotnost 0.1 kg

EAN 5999566741418

Objem 100ml


Charlotte Cosmetic
Charlotte Cosmetic

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek