DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Bionsen Deo Roll-on Mineral Active deodorant ve spreji (150ml)

Kód produktu: 101076

(0 hodnocení)



188 Kč s DPH156 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Deodorant ve spreji Bionsen Mineral Active nabízí osvědčenou 48hodinovou ochranu proti pocení a zápachu. Receptura s aktivními složkami na ochranu proti bakteriím, které způsobují zápach v podpaží, jemně deodoruje i tu nejcitlivější pokožku bez ucpávání pórů. Složení obohacené o japonské termální minerály a vitamín E pro extra pohodu pokožky a dlouhotrvající svěžest. Bez obsahu hliníku, parabenů, silikonů a barviv. Pro přirozenou svěžest po celý den vyzkoušejte deodorant ve spreji Bionsen Mineral Active!

- deodorant ve spreji Bionsen Mineral Active
- poskytuje 48-hodinovou ochranu proti pocení
- jemně deodoruje i tu nejcitlivější pokožku bez ucpávání pórů
- obohaceno o japonské termální minerály a vitamín E
- neobsahuje hliník, parabeny, silikony ani barviva

Použití: nastříkejte ze vzdálenosti nejméně 15cm na čistou a suchou pokožku. Abyste předešli podráždění, neaplikujte bezprostředně po holení. Nepoužívejte výrobek na oholené podpaží. Přípravek používejte až po důkladném očištění pokožky. Jen k použití pro dospělé.

Složení: ALCOHOL DENAT, BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, PARFUM, PROPYLENE GLYCOL, DECYLENE GLYCOL, 2-METHYL 5-CYCLOHEXYLPENTANOL, AQUA, COPPER PCA*, ZINC PCA*, MANGANESE PCA*, TOCOPHERYL ACETATE, LACTIC ACID, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE. *THERMAL SALT COMPLEX

Skladování: Uchovávejte mimo dosah tepla, horkých povrchů, jisker, otevřeného ohně a jiných zdrojů zapálení. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotám vyšším než 50 ºC/122 ºF. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Upozornění: Jen pro venkovní použití! Nepoužívejte na poškozenou, podrážděnou nebo zanícenou pokožku. Zamezte styku s očima. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku produktu.

Země původu: EU.

Hmotnost 0.15 kg

EAN 8017331082843

Objem 150ml


Bionsen
Bionsen

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek