Benefitt Bezlepková moučná směs na domácí bílý chléb (1000g)
Kód produktu: 54342
Dostupnost: 1 - 4 dní
Bezlepková směs mouky pro přípravu bílého chleba. Jednoduchá a rychlá příprava. Moučná směs je určena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovin. Produkty Szafi Free jsou výlučně z veganských surovin a také recepty k nim jsou veganské.
Vegan.
Bez lepku.
Bez mléka.
Bez sóji, kukuřice rýže, brambor.
Bez konzervantů.
Obsahuje pomalu vstřebatelné sacharidy.
Složení: kukuřičný škrob, bílá rýžová mouka, dextróza, hrachový protein, himálajská krystalová sůl, psylliová mouka, stabilizátory (hydroxypropylmetylcelulóza, guarová guma).
Výživová hodnota ve 100g výrobku:
Energie: 1385Kj / 330kcal
Tuky: 0,5g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2g)
Sacharidy: 76,0g (z toho cukry: 5,5g)
Vláknina: 1,6g
Bílkoviny: 4,7g
Sůl: 3,0g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)
Suroviny na 1ks chleba:
300g Bezlepková moučná směs na domácí bílý chléb
2g sušeného droždí
2 polévkové lžíce rostlinného oleje (doporučuje se olivový olej)
220ml vlažné vody
Tip na přípravu 1 většího bochníku chleba:
Příprava v klasické troubě: Droždí důkladně promícháme s odměřenou moukou, poté přidáme tekuté suroviny. Po důkladném uhnětení necháme těsto přikryté 25 minut odpočívat (při 25-30 stupních). Z těsta vytvarujte chléb a pečeme cca. 40 minut při 180 stupních.
Extra tipy:
Protahovací desku poprašte trochou mouky, abyste si usnadnili hnětení a tvarování. Kůrka chleba bude křupavější a hnědší, pokud po doporučené době pečení povrch potřeme rostlinným olejem a pečeme ještě 10-15 minut při 200 stupních se zapnutou horní troubou. Čerstvě upečený chléb nechte vychladnout na mřížce a poté jej nakrájejte.
Tip na přípravu 1 většího bochníku chleba:
Příprava v pekárně: Nalijte vlažnou vodu a rostlinný olej do míchací nádoby v pekárně. Do samostatné misky odměřte chlebovou mouku, vmíchejte prášek do pečiva a obsah misky opatrně nalijte do misky. Spusťte zařízení na program „Základní“ nebo „Bezlepkový“ (asi 2-2,5 hodiny na celý program).
Extra tipy:
Chcete-li péct chléb s křupavou kůrkou, po skončení programu spusťte už jen program pečení navíc (cca 15 minut), nebo chléb opatrně vyjměte z formy (v tomto případě je ještě horká!) a pečeme v klasické troubě s horním pečením dalších 10-15 minut při 200 stupních.
Poznámky, rady:
Délka programů a počet cyklů se mohou u jednotlivých pekařů lišit, ale obvykle program „Základní“ obsahuje 2 cykly mísení a kynutí a jeden cyklus pečení. Pro nastavení doporučujeme středně velký chléb (700-750g), středně opečený a možnost pečení 2-2,5 hodiny.
Vezměte prosím na vědomí, že rozměry míchací nádoby a míchací lopatky se mohou lišit pro různé typy pekáren na chléb, takže se může stát, že ingrediencí bude třeba změřit úměrně méně nebo více podle konstrukce stroje.
Alergeny: vyrobeny v bezlepkovém závodě.
Skladování: Skladujte na suchém místě při teplotě 15-25°C. Po použití obal vždy důkladně uzavřete.
Země původu: vyrobeno v Maďarsku.
Hmotnost 1 kg
EAN 5999542646201
Objem 1000g
Komentáře
Zatím nebyl vložený žádný komentář.