DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Ava Youth Activator Denní krém proti stárnutí s retinolem a vitamínem C (50ml)

Kód produktu: 102534

(0 hodnocení)



339 Kč s DPH283 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Výjimečně účinný denní pleťový krém proti vráskám s čistým retinolem a vitamínem C.

Vitamin C - je v krému přítomen v mikronizované formě s novou moderní technologií, takže jeho protivráskový efekt je účinnější než tradiční vitamín C. Proniká do hlubších vrstev pokožky, silně hydratuje a činí pokožku pružnější. Stimuluje syntézu ceramidů, což má vyhlazující účinek na pokožku. Účinně zlepšuje ochrannou vrstvu pokožky a posiluje její lipidovou vrstvu. Díky extraktu z aceroly má mimořádně vysoký obsah kyseliny askorbové, která zabraňuje stárnutí pokožky a chrání ji před škodlivým UV zářením.

Retinol - také známý jako vitamín A, zvyšuje produkci kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové. Stimuluje regeneraci pokožky. Je přítomen ve formě kapslí, přičemž si zachovává svoji aktivní formuli, která se uvolňuje až při aplikaci. Jeho nové revoluční složení pomáhá dlouhodobě zachovat mládí pokožky. Díky tomu pokožka opět získá jemnost, pevnost a zdravou barvu.


Použití: Nanášejte ráno na dokonale očištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Jemně vmasírujte do pleti. Ideální základ pod make-up. Nepoužívejte při silném slunečním světle.


Zloženie: Aqua, Glycerin, Glycine Soja Oil, Cocos Nucifera Oil, Glyceryl Stearate, Olea Europaea Fruit Oil, Cetearyl Alcohol, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Sodium Ascorbyl Phosphate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Zea Mays Starch, Althaea Officinalis Root Extract, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Malpighia Glabra Fruit Extract, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Ceteareth-20, Cetyl Alcohol, Polymethyl Methacrylate, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Citric Acid, Tricaprylin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Sodium Phytate, BHT, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum. 


Skladování: Skladujte při 10-25 °C.


Země původu: Polsko.

Hmotnost 0.05 kg

EAN 5906323007250

Objem 50ML


Ava
Ava

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek