DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Tündérvíz Dellfy Přírodní minerální voda pro děti obohacená kyslíkem (800ml)

Kód produktu: 101526

(0 hodnocení)



51 Kč s DPH43 Kč bez DPH

Vyprodáno

Dostupnost: Vyprodáno

Tündérvíz Dellfy je kojenecká voda z přírodního vodního zdroje obohacená o kyslík. Přírodní voda se dosycuje zdravotně sterilním molekulárním kyslíkem. Kyslík nemá barvu, chuť, vůni ani zápach a při obohacování vody se netvoří bublinky. Při procesu vzniká mezi molekulami vody a kyslíku iontová vazba. Kyslíkem obohacená voda se dostává do krve velmi rychle a tak i do buněk. Pomáhá správné látkové výměně a nepřekyseluje organismus. Za velmi krátký čas odstraní nedostatek kyslíku v krvi a také v životně důležitých orgánech. jako mozek, srdce, sníží se celková fyzická a psychická únava, zlepší se metabolismus. Podle různých studií bylo zjištěno, že kyslíkem obohacená pitná voda zvyšuje výkonnost, snižuje srdeční tep během maximálního zatížení při sportu a fyzické námaze. Zjistila se i schonopst lepší koncentrace a soustředění.
Kysliková voda nepřekyseluje organismus, zlepšuje pH a vstřebávání kyslíku v buňkách. Pomáhá správné látkové výměně na úrovni buněk, udržuje rovnováhu a stabilní úroveň minerálů.

Produkty Tündérvíz se osvědčily mezi kupujícími vysoce kvalitních ekologických a reformních produktů již téměř desetiletí, což samo o sobě potvrzuje nový produkt. Přírodní, vysoce kvalitní voda podobně jako ostatní produkty Tündérvíz, je dále upravována vícestupňovou profesionální filtrační technologií vyvinutou v Japonsku, výsledkem čehož je hedvábný vodní nápoj s mnohem vyšší úrovní čistoty než průměrná voda na trhu. Upravená voda je obohacena o medicínský kyslík v systému, díky čemuž je voda ještě jemnější, zdravější a příjemnější. Konečným výsledkem je přírodní, vysoce čistá voda s kyslíkem, kterou společnost nazvala DELLFY.


Použití: ke každodennímu pití. Jelikož voda Dellfy je sterilní, bez bakterií, přísad a umělých látek, může se podávat každému od miminek až po nejstarší věkové skupiny bez omezení spotřeby.


Složení: Tündérvíz kyslíková voda. ph 7,5.


Obsah minerálů:
Vápník: 54ml/l
Sodík: 30ml/l
Hořčík: 35ml/l
Hydrogenuhličitan: 397ml/l
Obsah rozpuštěného kyslíku: 40ml/l
Tritium: 0,5ml/l (voda starší 50 let, chráněná vrstva!)
Dusičnany/dusitany nejsou detekovatelné
Celkový obsah rozpuštěných minerálů: 516 ml/l


Skladování: NEZÁLOHOVANÁ! PRÁZDNÍ LAHVU TŘEBA VYHODIT DO ŽLUTÉ NÁDOBY NA TŘÍDĚNÝ SBĚR. Skladujte na chladném a suchém místě, chraňte před teplem a mrazem.


Země původu: Maďarsko.

Hmotnost 0.8 kg

EAN 5999884651383

Objem 800ml


Tündérvíz
Tündérvíz

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek