DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



So!flow Tělové mléko Pomeranč a kardamon (400ml)

Kód produktu: 102032

(0 hodnocení)



278 Kč s DPH231 Kč bez DPH

Vyprodáno

Dostupnost: Vyprodáno

Tělové mléko se svěží pomerančovou vůní a kardamonem dokonale zvláčňuje suchou a normální pokožku, poskytuje intenzivní a dlouhotrvající hydrataci.

Účinek tělového mléka je založen na množství prospěšných složek a adaptogenů, které obnovují přirozenou rovnováhu těla a duše. Má ideální krémovou konzistenci, díky které se velmi rychle vstřebává. Vhodné pro každodenní používání pro normální a suchou pokožku.

Smyslné a hydratační tělové mléko - So!flow hydratuje, vyhlazuje a obnovuje komfort pokožky díky obsahu blahodárných olejů, které hloubkově vyživují, regenerují a obnovují pokožku. Inulin v mléce a polysacharidy ze stromu Tara silně hydratují a chrání pokožku a obnovují rovnováhu mikrobiomu.


Krémové tělové mléko se vyznačuje šťavnatou, ovocnou vůní.
Vyživuje, zklidňuje, zanechává pokožku hydratovanou a pružnou.
Přírodní složky zabraňují ztrátě vlhkosti a zmírňují pocit suchosti, pokožce dodávají měkkost a pružnost.


Použití: Naneste přiměřené množství tělového mléka na vyčištěnou a suchou pokožku. Krouživými pohyby ji jemně vmasírujte a nechte vstřebat.


Složení/INCI: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isostearil Izosztearát, Glicerin, Gliceril Sztearát Citrát, Glyceryl Stearate SE, Salvia Hispanica Seed Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Schisandra Chinensis Extra, Pullon Extractan, Pullon Extractan, Floral Extractan Elettaria Cardamomum gyümölcskivonat, betain, hidrolizált Caesalpinia Spinosa gumi, Caesalpinia Spinosa gumi, hidrolizált jojoba-észterek, kókusz-kaprilát/kaprate, tokoferol, béta-szitoszterin, szkvalén, glicin szójaolaj, gucina-diszjaolaj, gutaliza-diszidím, gutaliza-diszidium, cetearyán Parfüm, benzil-alkohol, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, fenoxi-etanol, limonén, citrál, kumarin, linalool, hexil-cinnamal, amil-cinnamal, citronellol, CI 19140, CI 17200.


Skladování: skladujte na suchém, tmavém místě do 20 ° C, v dobře uzavřeném obalu.


Země původu: Polsko.

Hmotnost 0.4 kg

EAN 5907618134606

Objem 400ml


So!Flow
So!Flow

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek