DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Skin Up Pleťový krém s kyselinou hyaluronovou a arganovým olejem proti stárnutí s pumpičkou SPF8 50+ (50ml)

Kód produktu: 53497

(0 hodnocení)



302 Kč s DPH251 Kč bez DPH

Vyprodáno

Dostupnost: Vyprodáno

Průlomová inovace v omlazování pleti - liftingový efekt proti vráskám na tváři. Jeho aktivní složkou je arganová kmenová buňka nejnovější generace, která aktivuje syntézu kolagenu v pokožce a stimuluje tvorbu nových kolagenových vláken. Účinnost omlazení pleti zvyšuje intenzivně zvlhčující kyselina hyaluronová v krému: váže vlhkost v epidermu, čímž zvyšuje pružnost a elasticitu pokožky.


Způsob použití: Používejte na vyčištěný obličej, krk a dekolt. Aplikujte jemnými krouživými pohyby, vyhněte se očnímu okolí.


Upozornění: Jen pro venkovní použití! Zabraňte vniknutí do očí! Uchovávejte uzamčené a mimo dosah dětí. V případě alergické citlivosti a objevení se vyrážek během aplikace masku nepoužívejte.


Složení: Aqua, Phenoxyethyl Caprylate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, ethyl Ricinoleate, Acetyl Octapeptide-3, Caprylyl Glycol Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Argania Spinosa Callus Culture Extract, Isomalt, Lecithin, Sodium Benzoate, Butyrospermum Parkii Oil, Tocopheryl Acetate, Sodium Polyacrylate, BHT, Phenoxyethanol, Caprylhydroxamic Acid, Ethylh.


Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.


Země původu: Polsko.

Hmotnost 0.08 kg

EAN 5901468903412

Objem 50ml


Skin Up

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek