DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Parasoftin Regenerační maska na nohy (1 pár)

Kód produktu: 101230

(0 hodnocení)



192 Kč s DPH160 Kč bez DPH

Vyprodáno

Dostupnost: Vyprodáno

Parasoftin Regenerační maska na nohy (1 pár ponožek) se doporučuje zejména pro drsnou, suchou a popraskanou pokožku; v případě mozolů na patě. Změkčuje, vyhlazuje a pečuje o pokožku chodidla a paty, poskytuje pocit regenerace pokožky na chodidle, dodává pokožce chodidla a paty pocit pohodlí, udržuje normální stav pokožky chodidla a paty, podporuje zdravý vzhled pokožky chodidel a paty. Okamžitý regenerační účinek s efektem přetrvávajícím 24 hodin. Obsahuje 1 pár ponožek univerzální velikosti.

Změkčuje, vyhlazuje a pečuje o pokožku chodidla a paty, poskytuje pocit regenerace pokožky na chodidle, dodává pokožce chodidla a paty pocit pohodlí, udržuje normální stav pokožky chodidla a paty, podporuje zdravý vzhled pokožky chodidel a paty.

Účinek:
- zjemňuje, vyhlazuje a ošetřuje pokožku chodidel a paty
- dodává pocit hydratované pokožky na chodidlech
- udržuje chodidla a paty v dobrém stavu
- obnovuje zdravý vzhled pokožky nohou

Urea 5%: Intenzivně regeneruje suchou a zrohovatělou pokožku.
Bambucké máslo: Bohaté na vitamíny a fytosteroly. Intenzivně regeneruje pokožku a chrání ji před vnějšími vlivy.
Cupuaci máslo: Podporuje přirozenou ochranu pokožky, zjemňuje a vyhlazuje pokožku chodidel
Hydratační komplex z medu, kaktusového fíku, hrušky a marakuje vyhlazuje pokožku a zajišťuje její zdravý vzhled.
Panthenol: Má regenerační a hydratační vlastnosti.
Betain: Hydratuje a ošetřuje.

Použití: otevřete sáček a vyjměte ponožky. Nůžkami opatrně odstřihněte vrchní část ponožek asi 0,5 cm pod těsněním. Nasaďte si ponožky na čisté a suché nohy. Horní část ponožek zalepte přiloženou lepicí páskou. Relaxujte. Po 20 minutách si ponožky svlékněte a zbytek masky vmasírujte do pokožky.

Složení/INCI: Aqua, Urea, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Paranum Liquidum, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Sodium Lactate, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Polyacrylate-13, Tocopheryl Acetate, Parfum, Opuntia Ficus-Indica Extract, Mel Extract, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Menthol, Allantoin, Passiflora Edulis Fruit Extract, Pyrus Communis Fruit Extract, Panthenol, Betaine, Sorbitan Isostearate, Polyisobutene, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Citronellol.

Skladování: skladujte na chladném a suchém místě. Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí.

Upozornění: produkt je určen výhradně k zevnímu použití na chodidla, nikoli na jiné části těla. Neaplikujte na poškozenou nebo podrážděnou pokožku
dojde-li k podráždění, okamžitě přestaňte používat, opláchněte vodou, ne mýdlem. Při používání výrobku se nepřecházejte, protože hrozí nebezpečí uklouznutí nebo pádu. Zamezte styku s očima. V případě kontaktu s očima, opláchněte postižené místo velkým množstvím vody.

Země původu: EU.

Hmotnost 0.04 kg

EAN 5905475040146

Objem 1 pár


Parasoftin
Parasoftin

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek