DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Ősi Magnézium Magnéziový koncentrát + kapsaicin (200ml)

Kód produktu: 101942

(0 hodnocení)



342 Kč s DPH285 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Mnoho lidí ztotožňuje kapsaicin s feferonkami, jelikož tato speciální látka se nachází v plodu papriky. Množství kapsaicinu (které se měří tzv. Scovilleho stupnicí) určuje druh a sílu dané papriky. Jednou z vlastností kapsaicinu je, že interaguje s pokožkou a mění její vnímání tepla. Kapsaicin má zároveň i důležité pozitivní fyziologické vlastnosti, neboť při správném zředění jeho štiplavý hřejivý účinek pomáhá zmírnit bolest jako lokálně aplikované anestetikum.

Kapsaicin zředěný ve správném poměru se již dlouho používá ke zmírnění svalových a kloubních bolestí a křečí, ale je užitečný také ke zmírnění některých nervových bolestí, jako jsou migrény. Koncentrát Ősi Magnesium vyvinuli s přídavkem 0,025% kapsaicinu, aby tělu zajistily úlevu od bolesti a optimální náhradu hořčíku ve správném poměru.

Použití: Ujistěte se, že vaše pokožka je bez jiných olejů a pleťových vod. Nastříkejte nebo rozetřete hořčíkový olej na čistou pokožku. Před osprchováním počkejte alespoň 30 minut. Zkuste to nejprve na malé ploše pokožky pomocí 1 nebo 2 pumpiček, abyste otestovali podráždění pokožky. Pokud dojde k podráždění, omyjte jej teplou mýdlovou vodou. Koncentrát lze použít několikrát denně.

Složení: Aqua, Magnesium Chloride, Polysorbate 20, Caprylic capric trygliceride, capsaicin.


Upozornění: skladujte při pokojové teplotě. Chraňte před vysokými teplotami. Důležité: vyhněte se oblasti kolem očí a sliznic!

Země původu: Nizozemsko.

Hmotnost 0.1 kg

EAN 5999887678059

Objem 100ml


Ősi Magnézium
Ősi Magnézium

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek