DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Naturpolc Aloe vera gel s řasami (100g)

Kód produktu: 58594

(0 hodnocení)



257 Kč s DPH214 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Jedinečná směs prospěšných výtažků, jako je přeslička rolní, řasy a irský mech, zvyšuje uklidňující a chladivý účinek gelu z Aloe Vera, zanechává pokožku jemnou a vyživenou. Vzhledem k obsahu vody vilínu není třeba zapomínat ani na jeho regenerační účinek na pokožku. Jeho barva je zelená z přírodního extraktu z řas, neobsahuje žádná přidaná barviva.

Vhodné pro všechny typy pleti včetně zralé pleti. Je úžasný jak na vlasy, tak na pokožku. Do pokožky se snadno vstřebává, ale ani byste jej neměli používat příliš, protože způsobuje lepkavý pocit. Přípravek je bohatý na účinné látky, stačí jej trochu.
Je také dokonalým přípravkem pro ošetření suchosti pokožky vystavené slunci. Může se použít přímo na pokožku nebo jako kosmetická přísada, čímž se zvýší účinek vašeho produktu. (Doporučujeme jako doplněk k pleťovým krémům, pleťovým tonikám, tělovým mlékám apod.)

 

Způsob použití: Vmasírujte do vyčištěné pokožky.


Složení: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Hamamelis Virginiana Water, Phenoxyethanol, Carbomer, Capryloyl Glycol, Alcohol, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, PVP, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenylpropanol Extract, Thymus Serpillum Extract, Laminaria Digitata Extract, Chondrus Crispus Extract


Upozornění: Pro vnější použití. Zamezte styku s očima. Uchovejte mimo dosah dětí.

 

Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě. Spotřebovat do 3 měsíců po otevření.

Hmotnost 0.1 kg

EAN 4620618045093

Objem 100g


Naturpolc
Naturpolc

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek