DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Naturhelix Čakrové svíčky (7ks)

Kód produktu: 18080

(0 hodnocení)



660 Kč s DPH550 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Čakrová svíčka napuštěná esenciálními oleji umístěná na správné čakře je pomocným nástrojem pro nastolení harmonie, odstranění defomace v těle. Díky svému bioenergetickému účinku pomáhá odbourávat deformace ve složitém energetickém systému lidského organismu, které vznikají důsledkem nemoci, poruchy a vnějších vlivů.

Čakrové svíčky značky Naturhelix se připravují ručně z následujících přírodních surovin: bavlněné plátno, včelí vosk, vosk minerálního původu potravinářské kvality, sterilní gáza, přírodní karotin. Vnitřní stěna svíček je impregnována přírodními esenciálními oleji. Barva čakrových svíček je docílena látkami používanými k barvení potravin. Klobouček zhotovený z mnohovrstevné sterilní gázy na spodku svíčky zabraňuje, aby produkt hoření ze svíčky vypadl na pokožku. Tvoří jej kousek gázy, uchycený ke spodku svíčky kroužkem, vyrobeným z vlastního materiálu produktu.

Svíčky jsou v každé fázi připravovány výlučně ruční prací, což je základním předpokladem u nástroje přírodního léčení.

Svíčky se balí do uzavíratelného, recyklovatelného polyethylenového sáčku, který uchovává jejich intenzivní vůni. Kromě těchto barev se vyrábějí bílé a černé čakrové svíčky.

Obecné informace o čakrových svíčkách
Čakry jsou významné body do těla vstupujících a vystupujících svazků energetických paprsků (tzv. energetické růžice). Podle východních nauk je aktivita energií nejsilnější v sedmi hlavních čakrových bodech.

Toky energie v těchto sedmi bodech lze několika způsoby příznivě vlivovat (harmonizace energie). Například energií zprostředkovanou školenými léčiteli, vyzařováním různých speciálních nerostů, působením esenciálních olejů, používáním barev, zvuků nebo rituálů.

Barevná čakrová svíčka napuštěná esenciálními oleji je léčebným nástrojem, který má schopnost vyvinout silný pozitivní vliv. Svíčka barevně shodná s barvou dané čakry může mít proto mnohonásobně zesílený účinek. Oheň, pradávná spirálová linie, esenciální oleje i síla barev se mohou takto spojovat a vytvořit jediný komplexní příznivý účinek.

Jakým způsobem účinkují čakrové svíčky?
Čakrová svíčka umístěná na jednotlivé čakry, stimuluje nervová zakončení mírným vakuem, účinkem kouřových plynů a par. Bioenergetickým účinkem v procesu hoření dochází současně ik odstranění deformací v lidském organismu, které vznikají jako důsledek nemoci.

 

Aplikace:
Červená svíčka - 1. čakra (kořenová)
Léčená osoba leží na břiše, svíčku umístíme pro kostrčový obratel a zapálíme. Tento způsob je vhodný k odstranění bolesti pod bříška, zlaté žíly, křečových žil . Červenou svíčkou můžeme léčit i místa s nedostatkem energie – tam, kde je studená pokožka na libovolné části těla.

Oranžová svíčka – 2. čakra (hara čakra – pohlavní orgány)
Z jejího jména vyplývá, že přes tuto čakru lze léčit ženské a mužské problémy jako například zánět vaječníků, prostaty, ale dá se použít ik léčení frigidity a impotence. V tomto případě umístíme svíčku cca 10 cm pod pupkem.

Žlutá svíčka – 3. čakra (solár plexus ústřední čakra)
Svíčku umístíme do pupku osobě ležící na zádech, tímto způsobem zajistíme proudění energie okolním orgánem, harmonizuje se imunitní a nervový systém.

Zelená svíčka – 4. čakra (srdeční čakra)
Pacient leží na zádech, svíčku umístíme na prsní kost. Na této čakře provádíme duševní léčení ve vztahu k lásce, ale lze léčit i příznaky astmatu a alergie.

Modrá svíčka – 5. čakra (hrdelní čakra)
Pacient leží na zádech a svíčku vložíme do prohlubně pod krkem. Modrá barva působí uklidňujícím způsobem na sympatický nervový systém, napomáhá při léčení uší, průdušek a také snižuje horečku.

Tmavě modrá svíčka – 6. čakra (třetí oko)
Pacient leží na zádech a svíčku umístíme do středu čela a zapálíme. Tím se zlepší intuitivnost, vyjasní se mysl, činnost hypofýzy, ztratí se migrénovy bolesti hlavy a zánět čelních dutin.

Fialová svíčka - 7. čakra (korunní čakra)
Léčení provádíme buď mezi 6-7 krčním obratlem nebo na čele. U krčních obratlů – nejprve si pacient sedne za stůl a hlavu si složí na ruce, takto se obratle rozevřou a možnost proudění energie bude větší.

Způsob aplikace: výrobce svíček nedoporučuje aplikovat svíčky přímo na srdce ani v jeho bezprostřední blízkosti. Svíčky se neaplikují ani přímo na oči. Doporučujeme, aby Vám svíčky aplikoval někdo jiný. Je to tak bezpečnější a mnohem příjemnější, jelikož nemusíme kontrovat stav svíčky a můžeme si dovolit naplno zrelaxovat. Je docela fajn dovolit si, aby se o nás postaral někdo jiný. V případě potřeby si však umíte bez problémů svíčky aplikovat i sami.

Použití tělové svíčky není vhodné: pro děti do 3 let, v případě zarudnutí kůže, při krvácejících hemeroidech, v otevřené ráně.

Složení: včelí vosk, minerální (potravinářský) vosk, potravinářské barvivo, bavlna.

Skladování: Skladujte na chladném, tmavém, suchém místě a mimo dosah dětí.

Upozornění: Používání tělové svíčky nenahrazuje odbornou lékařskou péči. Naše popisy nelze považovat za lékařskou radu. Zeptejte se svého ošetřujícího lékaře, specialisty nebo lékárníka k udržení svého zdraví a možných onemocnění. Za škody způsobené nesprávným používáním svíčky nemůžeme nést zodpovědnost. Jelikož svíčka hoří otevřeným plamenem, dbejte na dodržování pravidel požární ochrany!

Země původu: HU.

Hmotnost 0.09 kg

EAN 5999556470090

Objem 7ks


Naturhelix

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek