DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Moxa náplast na bolest svalů a kloubů (2ks)

Kód produktu: 20011

(0 hodnocení)



299 Kč s DPH249 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Moxa náplasti jsou univerzálním lékem proti bolesti. Přírodní aktivní složky náplasti byly vyvinuty skupinou lékařů staré čínské medicíny. Jejich cílem bylo léčit onemocnění kolen, revmatismus, klouby, svaly a různé druhy sportovních zranění.

Moxa náplasti jsou produktem, který spojuje moderní technologie s tradiční čínskou medicínou. Náplasti MOXA hledají hlavní příčinu onemocnění, posilují imunitu organismu a odstraňují jeho následky. Akupunktura i Moxa využívají principu meridiánů, tedy energetických kanálů, které procházejí naším tělem a spojují konkrétní orgány nebo orgánové systémy. MOXA, také známá jako moxování, působí zahříváním na akupunkturní body těla a zároveň způsobuje vstřebávání bylin přes pokožku. Ohřívá a stimuluje energetické kanály pro vyvážení energie Qi a krevního oběhu tím, že proniká do vnitřních orgánů těla. Tímto způsobem odvádí vlhkost a chlad, reguluje energie Ying a Yang, energii Qi a krevní oběh, posiluje energii Qi odstraněním blokád, posiluje vitální Qi odstraněním patogenních faktorů a v důsledku toho léčí nemoci. Použití náplastí MOXA na místech známých akupunkturou zmírňuje bolest zvenčí, má zjevné terapeutické účinky, je bezpečné – žádné toxické vedlejší účinky.

Složení: Moxa, Radix Aconiti, Radix Angelica Pubescentis, Boswellic Preparata, Oleum Menthae Demntholathum.

Indikace:
- revmatická artritida
- onemocnění krčních obratlů
- zánět periartikulárního ramene
- protruze bederní destičky
- bederní bolesti
- degenerace kloubů
- dysmenorea
- revmatická artritida
- otoky
- pohmožděniny

Jak používat:
Použití zvenčí – nalepte náplast místo bolesti (nazývané Ashi bod) ihned po otevření.
Při akutní bolesti – MOXA aplikovaná přímo na místo bolesti rychle přináší úlevu, zahřívá více než 10 hodin, což pomáhá snižovat bolest.
Terapeutické použití – Pokračujte v lepení MOXA na místo, kde se bolest vyskytla, jedna MOXA by se měla nosit 10 hodin, jedno léčebné období je 4 dny přerušte léčbu na 2 dny a v případě potřeby zopakujte. Obvykle po čtyřech dnech léčba přináší viditelné zlepšení.

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

Upozornění: Produkt je určen pouze pro venkovní použití! V případě zhoršení stavu po použití MOXY přestaňte používat. Vznik zelených bylinných stop na kůži v místech, kde je MOXY přilepen, je přirozený jev. Kontraindikace: nedoporučuje se osobám s přecitlivělostí pokožky a alergiemi na lepidlo použité v lepidle, těhotným ženám, diabetikům.

Země původu: Čína.

Hmotnost 0.14 kg

EAN 6924938100110

Objem 2ks/balenie


Moxa

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek