DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Lady Stella XXL Hluboce hydratační krém na obličej s hroznovým olejem a extraktem z ovocného oleje (500ml)

Kód produktu: 18731

(0 hodnocení)



257 Kč s DPH214 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Hluboce hydratační pleťový zpevňující krém na obličej s oleji z hroznových jadérek a ovoce. Vyživuje, hydratuje a regeneruje pokožku. Krém na obličej bohatý na vitamíny, jehož aktivní složky z hroznových jadérek a ovocného oleje pokožku intenzivně vyživují, posilují a hydratují. Jeho antioxidační složky účinně působí proti volným radikálům a pomáhají předcházet tvorbě vrásek. Při pravidelném používání se vaše pokožka stává živou, sametovou na dotek a získává zpět svoji elasticitu. Doporučuje se pro všechny typy pleti.

Bez alergenních vonných látek.
Bez parabenů.
Bez ropných derivátů.

Návod k použití: používejte na vyčištěný obličej, krk a dekolt. Aplikujte jemnými krouživými pohyby, vyhněte se očnímu okolí.

Složení/INCI: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Stearic Acid, Glycerin, Propylene Glycol, Benzil Alcohol, Triethanolamine, Vitis Vinifera Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Parfum, Dehydroacetic Acid, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, CI 14720.

Skladování: skladujte na chladném a suchém místě, nevystavujte slunečnímu záření.

Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Produkt určený k zevnímu použití. Nepoužívejte na poraněnou, podrážděnou pokožku a při přecitlivělosti na některou složku produktu. Zamezte styku s očima.

Země původu: vyrobeno v Maďarsku.

Hmotnost 0.5 kg

EAN 5999882264196

Objem 500ml


Lady Stella
Lady Stella

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek