DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Kedo Cosmedic Thermo Cream Hřejivý krém proti celulitidě (500ml)

Kód produktu: 101303

(0 hodnocení)



578 Kč s DPH481 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Hřejivý krém proti celulitidě. okamžitě zahřívá pokožku. Rychle se vstřebávající krém, má hřejivý účinek, okamžitě zahřívá pokožku. Zvyšuje příznivý účinek sportu, při pravidelném používání zmírňuje celulitidu, kritické partie (břicho, paže, stehna, boky, hýždě) se stahují.
Díky účinným složkám viditelně zlepšuje vzhled pokožky a redukuje již vyvinuté defekty kůže.


Hřejivý krém proti celulitidě.
Zahřívá pokožku, stimuluje metabolický proces buněk.


Použití: krém důkladně vmasírujte do pokožky, která se brzy (po několika minutách) zahřeje a prokrví. Kúra se doporučuje dvakrát týdně: její účinnost lze zvýšit zabalením do fólie. Pravidelné používání krému je velmi důležité pro dosažení viditelných efektů. Pozor! V důsledku zvýšené cirkulace může masírovaný povrch zčervenat!


Účinné látky: výtažky z 5 druhů bylin (mořské řasy, ambra, gingko, arnika a jírovec), aktivní složka zlepšující a stimulující krevní oběh, rostlinné esenciální oleje (aromy), vitamíny, hydratační a výživné tuky a tukové látky .


Upozornění: Pouze k zevnímu použití. Nedoporučuje se lidem se srdečními problémy, krevním tlakem a křečovými žilami. Nepoužívejte na poraněnou, podrážděnou, sluncem spálenou pokožku. Zabraňte vniknutí do očí, sliznic a otevřených ran. Nedoporučuje se lidem s citlivou pokožkou. Produkt může u některých lidí způsobit přecitlivělost pokožky (alergickou kožní reakci). Pokud se objeví příznaky, přestaňte produkt používat.


Země původu: EU.

Hmotnost 0.5 kg

EAN 5997901350080

Objem 500ml


Petra
Petra

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek