DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



JimJams Pure & Clear 3in1 Náplast na čištění pórů (5ks)

Kód produktu: 100995

(0 hodnocení)



120 Kč s DPH100 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Náplast na čištění pórů jemně, ale účinně čistí póry. Odstraňuje černé tečky kolem nosu, čela a brady. Uvolňuje a vytahuje nečistoty usazené v pórech. Zlepšuje texturu pokožky a činí ji sametově hladkou. Složka alantoin zklidňuje pokožku. Pravidelné používání náplasti pro čištění pórů JimJams Pure & Clear Pore Cleansing Patch pomáhá odstraňovat černé tečky z problematické citlivější pleti a stahuje velké póry, čímž snižuje jejich viditelnost.

Použití: před použitím důkladně očistěte pokožku. Suchýma rukama otevřete sáček a odlepte náplast z fólie. Navlhčete pokožku vodou a uhlaďte náplast na požadovaný povrch lesklou stranou směrem k pokožce. Nechte na pokožce působit 15 minut, po zaschnutí náplasti pomalu odlepte.

Složení: Acrylates Copolymer, PVP, Polyvinyl Alcohol, Aqua, Silica, PEG-12 Dimethicone, Titanium Dioxide, Dipotassium Glycyrrhizate, Allantoin, Melaleuca Alternifolia Leaf Extract, Hamamellis Virginiana Extract, Parfum, Cl 42090.

Skladování: Skladujte na suchém místě do 25°C.

Upozornění: Nepoužívejte při alergii na některou ze složek obsažené v produktu. Vyhýbejte se kontaktu s očima, pokud se tak stane, oči vypláchněte větším množstvím vody. Ukládejte mimo dosah dětí.

Země původu: EU.

Hmotnost 0.02 kg

EAN 5998603330288

Objem 5ks/balenie


JimJams
JimJams

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek