DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Herbiovit Alpský balzám (250ml)

Kód produktu: 59055

(0 hodnocení)



522 Kč s DPH435 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Alpský bylinný balzám se speciálním složením, s 19 aktivními složkami jako jsou například: měsíček, arnika, výtažek z jírovce koňského, tymián, mátový olej a další účinné látky rostlinného původu. Jeho přírodní a komplexní aktivní složky se navzájem doplňují a napomáhají regeneraci pokožky. Doporučuje se při různých nepříjemných potíží, jako jsou fyzická poranění, podvrtnutí, zánětlivé problémy, případně příznaky související s věkem nebo nepříjemné, znepokojující podráždění pokožky.

Balzám Herbiovit je jedním z nejlepších přípravků, který spojuje sílu 14 různých bylin a účinných látek rostlinného původu (extrakty a oleje). Obsahuje celkem 19 účinných látek, doplněných o urea, mentol, kafr, vitamín E a vitamín C.

Toto je tajemství starých lidí žijících v alpských horách. Tradičně na základě starých tradic a zkušeností připravují léčivé odvary a masti z výtažků těch nejúčinnějších léčivých bylin s takovými komplexními složkami.

Je vynikající pro rychlé snížení bolesti zad, nohou, ramen, boků a paží. Tyto problémy mnohdy způsobují silné symptomy, které nám brání žít plnohodnotný život a mohou být také faktory ovlivňujícími kvalitu života. Mnohokrát jsme v depresi a špatné náladě kvůli takové tvrdohlavé bolesti, která nechce odejít. Specifický zázračný lék na ně neexistuje, ale na základě tradic byl takto mnohokrát označen unikátně vyvinutý Alpský balzám, se kterým můžeme dosáhnout opravdu skvělých výsledků.

Jeho aktivní složky pomáhají při léčbě různých nepříjemných, problematických obtíží, jako jsou fyzická zranění, podvrtnutí, případně symptomy související s věkem nebo nepříjemné, znepokojující podráždění pokožky. Může se použít jako doplňková péče o pokožku při revmatu, dně, zánětu šlach.


- vegan
- neobsahuje složky živočišného původu
- bez parabenů, bez SLS, bez BHT, bez derivátů minerálních olejů, bez barviv, bez parfemace.
- dermatologicky testováno.


Složení/INCI: Aqua, Urea, Isopropyl Myristate, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Mentha Spicata Herb Oil, Mentha Piperita Oil, Aesculus Hippocastanum Extract, Arnica Montana Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Calendula Officinalis Flower Extract, Ascorbyl Palmitate, Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Thymus Vulgaris Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hamamelis Virginiana Extract, Ricinus Communis Seed Oil, Menthol, Camphor, Pinus Sylvestris Oil, Ceteareth-25, Carbomer, Caprylic/capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Rosmarinus Officinalis Leaf, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene. 


Alergeny: Linalool.


Doporučené dávkování a použití: denně aplikujte dostatečné množství krému naneste na postižené místo a jemně vmasírujte do pokožky. Vhodný pro všechny typy pokožky.


Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, v dobře uzavřeném obalu.


Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití. Nepoužívejte pokud jste alergičtí na kteroukoli složku produktu. Neužívat v blízkosti očí, nosu, úst a na poraněnou pokožku. Skladujte mimo dosah dětí.


Země původu: EU.

Hmotnost 0.25 kg

EAN 5999107117511

Objem 250ml


Herbiovit
Herbiovit

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek