DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Helia-D Regenero Esence s kofeinem proti vypadávání Vlasů (75ml)

Kód produktu: 57727

(0 hodnocení)



492 Kč s DPH410 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Regenero Esence - alkoholový roztok obsahuje 26 pečlivě vybraných bylinných extraktů a kofein. Doporučuje se při problémech s nadměrným padáním vlasů. Skládá se výlučně z přírodních rostlinných složek, které obsahují aktivní složky potřebné pro zdravé fungování vlasové pokožky. Kofein stimuluje mikrocirkulaci vlasové pokožky a spolu s ostatními rostlinnými extrakty a aktivními složkami (rostlinný protein, niacinamid a panthenol) zvyšuje prokrvení a tím podporuje růst vlasů. Složky koncentrátu pronikají hluboko do vlasové pokožky a působí přímo na vlasové folikuly.


Regenero Esence s obsahem extraktu 26 druhů bylin a kofeinu.
Zlepšuje mikrocirkulaci vlasové pokožky a posiluje oslabené vlasové folikuly.
Použití esence doplňuje účinek kúry proti vypadávání vlasů Helia-D Regenero.


Použití: rovnoměrně aplikujte jednou denně na pokožku hlavy a vmasírujte. Nechte krátce proschnout. Potom vlasy pročešte a upravte jako obvykle. Neoplachujte! Přípravek je určen pouze k zevnímu použití! Doporučujeme používat bez přerušení min. 3 měsíce ideální spolu se šamponem: Helia-D Regenero Bylinný šampon s kofeinem (250ml).


Složení/INCI: Aqua (Water), Alcohol, Quercus Petraea, Agrimonia Eupatoria, Matricaria Chamonilla, Calendula officinalis, Hypericum Perforatum, Melissa Officinalis, Equisetum Arvense, Rosa Canina, Urtica Diocia, Taraxacum Officinale, Achillea Millefolium, Juglans Regia, Salvia Sclarea, Sinapis Alba, Foeniculum Vulgare, Mentha Piperita, Plantaginis Folium, Crosmarinus Officinalis, Mentha Crispa, Melilotus Officinalis, Caffeine, Betula Verrucosa, Verbenea Officinalis, Shymphytum Officinale, Hyssopi Herba, Lavandula Angustifolia.


Skladování: skladujte na suchém, tmavém místě v dobře uzavřeném obalu.


Země původu: Maďarsko.

Hmotnost 0.08 kg

EAN 5999561859613

Objem 75ml


Helia-D
Helia-D

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek