DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Eveline Ultra jemný depilační krém 3in1 (125ml)

Kód produktu: 13207

(0 hodnocení)



149 Kč s DPH124 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Ultra jemný epilační krém na citlivé partie Just Epil s aloe vera a hedvábnými proteiny - důkladně a efektivně odstraňuje nepotřebné chloupky z podpaží, rukou a oblasti bikin.
Obsahuje uklidňující výtažek z aloe vera a hedvábné proteiny, díky kterým zůstává pokožka dlouhodobě dobře hydratovaná, hladká a jemná. Receptura byla obohacena o extrakt z Larrea divicata, který zpomaluje opětovný růst chloupků po depilaci a snižuje frekvenci ošetření. Krém poskytuje účinnou epilaci, zanechává pokožku sametově hladkou, dodává dlouhotrvající pocit pohodlí.

Hydratuje, uklidňuje, vyhlazuje.
Ultra jemný depilační krém na podpaží, ruce a oblast bikin.

Použití: pomocí špachtle rovnoměrně rozetřete krém na místa, která se mají depilovat. Nevtírejte do pokožky. Nechte na pokožce působit 3 minuty, poté pomocí špachtle opatrně odstraňte krém z malé plochy. Pokud lze chloupky snadno odstranit, odstraňte zbylý krém špachtlí ve směru chloupků. Pokud se chloupky nedají snadno odstranit, nechte krém na pokožce, ale od začátku odstraňování chloupků neprošlo více než 10 minut. Zbylý krém můžete odstranit vlhkou houbou, poté pokožku důkladně omýt vlažnou vodou (bez mýdla) a otřít dosucha.

Složení: Water / Aqua, Cetearyl Alcohol, Thioglycolic Acid, Calcium Hydroxide, Potassium Hydroxide, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate SE, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerin, Larrea Divaricata (Creosote Bush) Extract, Lecithin, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Ethylhexyl Stearate, Paraffinum Liquidum/ Mineral Oil, Parfum / Fragrance, Hexyl Cinnamal, Lyral, Citronellol, Hydroxycitronellal, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional.

Skladování: skladujte na chladném a suchém místě.

Upozornění: před prvním použitím proveďte test na alergii: naneste na malou oblast pokožky, počkejte několik minut a omyjte. Pokud se do 24 hodin na ošetřené pokožce nevyskytne žádná alergická reakce, můžete krém použít. Nepoužívejte deodorant ani antiperspirant na ošetřenou pokožku 24 hodin po použití. Vyhněte se opalování. Obsahuje thioglykolát a alkalizační činidlo. V případě kontaktu s očima je ihned vypláchněte velkým množstvím vody a poraďte se s lékařem. Nepoužívejte k odstraňování chloupků na tváři! Silný přípravek, který se má uchovávat mimo dosah dětí.

Země původu: EU.

Hmotnost 0.13 kg

EAN 5901964016555

Objem 125ml


X-Epil
X-Epil

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek