DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Dr.Kelen Fitness Firm zpevňující tělové mléko (500ml)

Kód produktu: 25345

(0 hodnocení)



572 Kč s DPH476 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Dr.Kelen Fitness Firm zpevňující tělové mléko obsahuje efektivní složení s komplexem energizujících látek, které zvyšuje pružnost pokožky. Pokožka si viditelně zachovává svou pevnost, hebkost, svěžest na problémových partiích (dekolt, krk, ruce, obličej). Biologicky aktivní látky chrání pokožku před stárnutím a ztrátou kolagenu a zabraňuje ztrátu elesticitou, snížení obsahu vody. Během a po hubnutí a po těhotenství může být účinný k udržení hutnosti a pružnosti pokožky. Rychle se vstřebává, lze použít i na citlivou pokožku, protože neobsahuje žádné konzervační látky, umělá vůně a barviva. Hypoalergenní.


Použití: tenkou vrstvu tělového mléka krouživými pohyby jemně vmasírujte do pokožky.


Účinné látky: Centella extrakt, kofein, mentol, glukan.


Složení: Voda, PEG-5 stearyl stearát, Ceteareth-12, kyseliny kaprylové / kaprinové, cetylalkohol, propylenglykol, Cassia angustifolia (senna alexandriánská) extrakt, Pupečník asijský (Gotu kola, Centella asiatica) extrakt, dimetikon, kofein, Citrus grandis (grapefruit ) jadérka, mentol, Parfum.


Upozornění: Nepoužívejte na poraněnou nebo podrážděnou pokožku. Po použití umyjte ruce. Zamezte kontaktu s očima. Uchovejte mimo dosah dětí.

Hmotnost 0.5 kg

EAN 5997742300725

Objem 500ml


Dr.Kelen
Dr.Kelen

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek