DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



BradoLine Sana Koupel na nohy 4v1 (200ml)

Kód produktu: 101016

(0 hodnocení)



146 Kč s DPH121 Kč bez DPH

Vyprodáno

Dostupnost: Vyprodáno

Komplexní jemné čistící složení poskytuje speciální péči pro unavené nohy. Díky obsahu glycerinu, urey, provitaminu B5 a aloe vera se vaše pokožka stane živou a hedvábnou. Účinně odstraňuje nepříjemné pachy díky přírodním složkám. Olej z citrónové trávy a extrakt ze ženšenu chladí, osvěžují a obnovují pokožku nohou.

Použití: naneste 25-30ml přípravku na mokrá chodidla a vtíráním do pokožky vytvořte pěnu. Počkejte několik minut, než se přípravek vstřebá do pokožky, a poté si chodidla namočte ve 3-4 litrech teplé vody po dobu 15 minut. Opláchněte a osušte nohy.

Složení (INCI): Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Urea, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Chloride, Glycerin, Glycereth-7 Caprylate/ Caprate, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Panax Quinquefolium (Ginseng Root) Extract, Panthenol, Saccharomyces Ferment, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Tartaric Acid, Hydroxyacetophenone, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Citrate, Citral, Geraniol.

Upozornění: Nepoužívejte na poraněnou nebo podrážděnou pokožku. Po použití omyjte ruce. Zamezte styku s očima. Uchovejte mimo dosah dětí.

Skladování: Při pokojové teplotě, chraňte před slunečním zářením a teplem.

Země původu: EU.

Hmotnost 0.25 kg

EAN 5997001739594

Objem 200ml


Bradoline
Bradoline

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek