DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



BradoLine Sana Antiperspirant sprej na nohy (150ml)

Kód produktu: 101017

(0 hodnocení)



152 Kč s DPH126 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Sana antiperspirant sprej na nohy je jedinečný a exkluzivní přípravek pro péči o nohy s antibakteriálním účinkem, který odstraňuje nepříjemné pachy. Pravidelné používání může zabránit zápachu a udržet vaše nohy svěží. Aplikujte na chodidla a mezi prsty, kde se chodidla nejvíce potí.

Chrání před pocením a zápachem.
Dlouhotrvající pocit suchosti.
Svěží vůně pro příjemný pocit nohou.

Popis produktu: antiperspirant, ochranný sprej na nohy proti pocení.

Návod k použití: je určen k dennímu ošetření nohou. Před použitím protřepejte. Ze vzdálenosti cca 15cm nastříkejte rovnoměrně v tenké vrstvě na suchou a čistou pokožku nohy i mezi prsty a nechte uschnout. Pravidelné používání chrání před pocením a zápachem nohou.

Složení/INCI: Butane, Propane, Isohexadecane, Isopropyl Myristate, Aluminum Chlorohydrate, Disteardimonium hectorite, Ethylhexylglycerin, Octenidine HCL, Mentha Piperita Oil, Propylene Glycol, Farnesol, Menthol.

Skladování: skladujte v suchu, nevystavujte slunečnímu záření.

Upozornění: Produkt určený výhradně pro použití na chodidlech. Nepoužívejte: na poraněnou, podrážděnou, kůži ani na jiné části těla, při přecitlivělosti na některou složku produktu. V případě podráždění, pálení, štípání nebo zarudnutí v místě aplikace, produkt přestaňte používat. Zamezte styku s očima. V případě kontaktu s očima je třeba je ihned vymýt s velkým množstvím vody. Nádoba je pod stálým tlakem, nepropichujte, nevhazujte do ohně a nevystavujte slunečnímu záření a teplotám nad 50°C. Ukládejte mimo dosah dětí.

Země původu: EU.

Hmotnost 0.15 kg

EAN 5997001739433

Objem 150ml


Bradoline
Bradoline

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek