DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Bálint cseppek Žebříček obyčejný kapky (30ml)

Kód produktu: 30165

(0 hodnocení)



360 Kč s DPH300 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Bálint cseppek Žebříček obyčejný kapky se doporučují při nepravidelné menstruaci, silném měsíčním krvácení, křečích žaludku a střev, trávicích problémech, žaludečních vředech a při kašli.

Žebříček obecný – rostlina obsahuje látky, které dokáží zastavit krvácení, její analgetické a protizánětlivé vlastnosti jsou užitečné i při léčbě ran. Za zmínku stojí i jeho trávicí a mírně sedativní účinky, jakož i užívání během menstruace. Posilovač chuti k jídlu. Spasmolytikum, zlepšuje reflex vyprazdňování. Působí hemostaticky v trávicím systému, ale také při menstruačních křečích a krvácení. Podporuje činnost žlučníku a jater, léčí poruchy močových cest a dýchacích cest. Má močopudné a čistící vlastnosti, je účinný také při snižování krevního tlaku a detoxikaci organismu.

Dávkování: pro vnitřní použití 2×12 kapek, ráno a brzy odpoledne rozpustit v 1dl vody.

Složení: nosič (voda a alkohol), žebříček obyčejný.

Upozornění: v přípravku se může vyskytnout sedimentace, která neovlivňuje účinek přípravku. Neměl by být používán při alergii na některou z jeho složek. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. POZOR! Ve větších dávkách může žebříček zbarvit moč do tmavohněda. Toho se bát nemusíte. Pro zdravé dospělé, netěhotné a nekojící ženy se žebříček považuje za bezpečný v obvyklých doporučených množstvích.

Země původu: Maďarsko.

Hmotnost 0.03 kg

EAN 5999559921032

Objem 30ml


Bálint
Bálint

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek