DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Bálint cseppek Extrakt cibulí kapky (50ml)

Kód produktu: 29878

(0 hodnocení)



389 Kč s DPH324 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Tento přípravek spojuje vynikající fyziologické účinky 6 druhů cibule. Alkoholový roztok jedlých cibulí. Kominík cévního systému a střev! Cibule je známá tím, že má vynikající účinek na posílení imunity. Působí devastačně proti širokému spektru bakterií a virů. Pomáhá rychleji se zotavit z nemoci.

Česnek medvědí - jeho hlavní aktivní složkou je alin obsahující síru. Je výborným detoxikátorem našeho těla. Reguluje krevní tlak. Dokáže podporovat činnost mozkových cév, posiluje paměť.

Česnek - je bohatý na vitamíny B a C a obsahuje mnoho stopových prvků (brom, kobalt, jód, hořčík, křemík a zinek), jeho kalorická hodnota je třikrát vyšší než u mrkve. Jeho konzumace je mimořádně prospěšná pro ty, jejichž organismus je oslaben. Stabilizuje krevní tlak, čímž snižuje riziko srdečního infarktu.

Česnek cibulový - aktivní složky červené cibule: éterické oleje, vitamíny, pektin, guvertin atp. Kromě léčivých účinků se používá k odčervení střev, močení, stimuluje chuť k jídlu, snižuje hladinu cukru v krvi a pro mnohé jiné léčebné účely.

Červená cibule - je skutečnou vitamínovou bombou C, obsahuje značné množství vitamínů skupiny B.

Perlová cibule - je účinný i proti nachlazení, bradavicím, uvolňování hlenů, bolestem v krku, kloubů a nespavosti. Bohaté na minerály (vápník, fosfor, draslík, sodík, železo, hořčík, měď, zinek) a vitamíny (vitamíny C, B1 a B6, jakož i kyselinu listovou a biotin). Baktericidní, zlepšuje trávení. Zvláště je třeba zmínit antioxidační účinek perlové cibule, který je mnohem vyšší než u obyčejné cibule.

Pór - obsahuje mnoho vitamínů C a B1, má také vysoký obsah minerálních solí a mnoho železa. Obsahuje také B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, kyselinu listovou, vitamínu E. Cibule může mít výrazný vliv na krevní oběh a funkci krevních destiček.

Dávkování: vnitřně: denně 3x12 kapek rozpuštěných v 1dl vody.

Složení: nosič (voda a alkohol), česnek medvědí (Allium ursinum), česnek (Allii sativi bulbi), česnek cibulový (Allium Cepa L.), červená cibule (Allium cepa L. convar.cepa conc.), perlová cibule (A ophioscordon Don), pórek (Allium porrum L.).

Upozornění: v přípravku se může vyskytnout sedimentace, která neovlivňuje účinek přípravku. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou spotřebu.

Země původu: Maďarsko.

Hmotnost 0.05 kg

EAN 5990684550104

Objem 50ml


Bálint
Bálint

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek