DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Dr.Kelen Luna Deo sprej na nohy (100ml)

Kód produktu: 29339

(0 hodnocení)



237 Kč s DPH198 Kč bez DPH

Vyprodáno

Dostupnost: Vyprodáno

Jeho užíváním lze předejít mykózám nohou a rozvoji bakteriálních infekcí. Okamžitě deodoruje a poskytuje dlouhotrvající pocit hygieny. Doporučuje se v bazénech, při nošení pracovní ochrany nebo uzavřené obuvi. Nastříkejte na chodidla, nehty a mezi prsty a vmasírujte do pokožky. Rychle a beze stop se vstřebává. Pro dosažení dokonalého výsledku je vhodné jej používat několikrát denně. Neobsahuje konzervační látky, umělé vůně ani barviva.


Použití: Nastříkejte na chodidla, nehty a mezi prsty a vmasírujte do pokožky. Rychle a beze stop se vstřebává. Pro dosažení dokonalého výsledku je vhodné jej používat několikrát denně.

 

Složení: Water/Aqua, Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Juniperus Communis Fruit Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Dimethyl Phenyl 2-Butanol, Menthol, Citrus Grandis (Grap Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil.


Upozornění: Nepoužívejte na poraněnou nebo podrážděnou pokožku. Po použití omyjte ruce. Zamezte styku s očima. Uchovejte mimo dosah dětí.


Skladování: Při pokojové teplotě, chraňte před slunečním zářením a teplem.


Země původu: Maďarsko.

Hmotnost 0.1 kg

EAN 5997742300152

Objem 100ml


Dr.Kelen
Dr.Kelen

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek