DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Nutri Free Mix per Dolci Bezlepková směs na sladké těsto (1000g)

Kód produktu: 45598

(0 hodnocení)



318 Kč s DPH265 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Bezlepková moučná směs na přípravu chutných koláčů sušenek, muffinů a piškotového těsta. Moučná směs je určena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovin. Příprava je rychlá a jednoduchá.
Nezapomeňte pořádně protřepat balení před použitím tak, aby jednotlivé komponenty výrobku "Mix na přípravu sladkosti" se dobře promísily mezi sebou.

Italská společnost Nutri Free nabízí široký sortiment bezlepkových produktů. Specialista pro bezlepkovou výživu se neustále vyvíjí a buduje den po dni nový model bezlepkové diety. Nepřítomnost lepku je jen výchozím bodem, základním požadavkem, na které se dá postavit vyvážená dieta, vyhovující ve všech ohledech: chuť, kvalita surovin a nutriční rovnováha.


Bez lepku.
Bez pšeničného škrobu.
Bez mléka.
Bez laktózy.
Bez sóji.
Bez vajec.
Bez GMO.
Bez konzervačních látek.
Bez palmového oleje.


Složení: kukuřičný škrob, rýžová mouka, tapioka škrob, cukr, rostlinná vláknina: psyllium; zahušťovadlo: guarová guma a E464, sůl, přírodní aroma.


Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 1501Kj / 354kcal
Bílkoviny: 0,9g
Sacharidy: 85,0g (z toho cukry: 4,8g)
Tuky: 0,5g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2g)
Vláknina: 2,8g
Sůl: 0,3g


Recept: linecké koláčky / Linecký dort
ingredience:
450g Směs na sladké těsto Mix per Dolci
220g máslo (nebo bezlaktózové máslo)
200g cukr (nebo jiné sladidlo)
3 vajíčka
strouhaná citrónová kůra

Linecké koláčky příprava: Do misky dáme moučnou směs, moučkový cukr, citronovou kůru, promícháme, přidáme na kostky nakrájené studené máslo a celé vajíčka, vše rukama mícháme, těsto bude lepit, ale to vůbec nevadí, zabalíme ho do potravinářské fólie a dáme na 30 - 40 minut do lednice a bude se s ním lépe pracovat.
Troubu předehřejeme na 180 ° C. Potom těsto vyválíme na pomoučeném vále na asi 3mm silný plát, ze kterého vykrajujeme libovolné tvary (např. Kolečka, srdíčka). Ty ukládáme na plech přikrytý pečícím papírem. Dáme zapéct do trouby na 160 ° C přibližně 7-8 minut.
Zbytky těsta, které zůstaly po vykrajování, můžeme znovu trochu přepracovat, potom rozválet a zase vykrojit.
Upečené koláčky necháme vychladnout a potom je můžeme potřít bezlepkovým povidly a slepit.

Linecký dort příprava: Do misky dáme moučnou směs, moučkový cukr, citronovou kůru, promícháme, přidáme na kostky nakrájené studené máslo a celé vajíčka, vše rukama mícháme, těsto bude lepit, ale to vůbec nevadí, zabalíme ho do potravinářské fólie a dáme na 30 - 40 minut do lednice a bude se s ním lépe pracovat. Po vychlazení těsto rozdělíme na 2 části; 1/2 těsta rozválíme a přeneseme do máslem vytřené formy (průměr 20cm), zarovnáme, propícháme vidličkou, potřeme bezlepkovým povidly a posypeme drobným ovocem. Ze zbylého těsta Usule válečky tenké jako tužka na povrchu dortu z nich uděláme mřížku. Dáme péct do vyhřáté trouby na 160 ° C přibližně 20 minut.


Alergeny: Může obsahovat stopy hořčice a sóji.


Skladování: Skladujte na tmavém a suchém místě do 25 ° C, chraňte před teplem a vlhkem.


Země původu: Itálie.

Hmotnost 1 kg

EAN 8008696025361

Objem 1000g


Nutri Free
Nutri Free

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek