DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Vita Crystal Flavin 7 výtažek z ovoce - roztok (500ml)

Kód produktu: 18008

(0 hodnocení)



1 589 Kč s DPH1 324 Kč bez DPH

Vyprodáno

Dostupnost: 1 - 4 dní

Doplněk stravy Flavin 7 výtažek z ovoce - roztok obohacený o vodík se zvýšeným obsahem účinných látek, s obsahem polyfenolů, flavonoidů, resveratrolu (rostlinných antioxidantů).

Polyfenoly jsou látky s antioxidačním účinkem, které se přirozeně vyskytují v rostlinných zdrojích.

Flavonoidy jsou významnými přírodními látkami, jsou to antioxidanty ze skupiny polyfenolů, jsou pro lidský organismus nezbytné, podobně jako vitamíny nebo minerální látky. Flavonoidy jsou produkty látkové výměny rostlin, ve zvýšené míře se vyskytují ve slupkách a jadérkách ovoce i ve stoncích rostlin. Vědecké studie dokazují, že flavonoidy chrání buňky před toxickým působením, hrají důležitou roli v prevenci chronických onemocnění, jako jsou například srdečně-cévní onemocnění. Byl prokázán jejich příznivý vliv na hladinu cholesterolu, čímž brání vzniku aterosklerózy. Kromě těchto účinků mají flavonoidy také účinky protizánětlivé, antioxidační, protivirové, protirakovinné, hepatoprotektivní, protisklerotické a imunomodulační.

Dávkování:
- Při prevenci 10-20ml denně, ve formě kúry 4-6 měsíců, ale lze používat i průběžně.
- nebo 100-200ml rozdělit na více částí během dne. Roztok lze užívat přímo nebo přimíchaný k pitné vodě, ovocné šťávě, vlažnému čaji.

Účinné látky v 10ml roztoku:
Polyfenoly: 220,0mg
Z toho Flavonoidy: 170,0mg
Resveratrol: 0,17mg
Alkohol: 0,8% v/v

Složení: šťáva z červených hroznů, šťáva z ostružin, šťáva z ostružiny, šťáva z černých třešní, šťáva z černého rybízu, dřeň z bezu, šťáva ze švestek, šťáva z trnky, alkohol.

Skladování: Skladujte na chladném a tmavém místě. Flavin 7 neobsahuje žádné konzervační látky, proto jej po otevření uchovávejte v chladničce. Usazenina není závadou, nesnižuje kvalitu výrobku. Před užitím obsah láhve protřepejte.

Upozornění: Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. V žádném případě nenahrazuje léčbu určenou lékařem! Není určena jako náhrada pestré stravy. Neměl by být používán při alergii na některou z jeho složek. Nevhodné pro děti do 3 let, použití u těhotných a kojících žen konzultovat s lékařem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí.

Země původu: Maďarsko.

Hmotnost 0.59 kg

EAN 5999558331597

Objem 500ml


Vita Crystal
Vita Crystal

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek