DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Szafi Reform Paleo mouka pro slané válela, kynuté těsto (500g)

Kód produktu: 43133

(0 hodnocení)



290 Kč s DPH241 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Bezlepková Paleo mouka na přípravu slaného kynutého těsta se sníženým obsahem sacharidů. Spolehlivá náhrada klasického kynutého těsta, všestranné využití.


Paleo.
Vegan.
Bez lepku, mléka, vajec, sóji, droždí, kukuřice, rýže, brambor.


Použití: z mouky pro slané válela, kynuté těsto vykouzlíte nádherné a chutné pizzu hlemýždě, pizzu taštičky, slané batůžek, slané záviny, koláče, croissant atd.


Recept na pizzu croissant (6kusů, 340g):
Ingredience na těsto:
120g Szafa Reform Paleo mouka pro slané válela, kynuté těsto
140g voda
1ks vaječný bílek (M)
35g kokosový olej.
Náplň:
50g rajčatový protlak
10g barbecue sůl
1g sladidlo
5g mouka z bambusového vlákna

Příprava: Troubu si dáme předehřát na 180 ° C. K moučné směsi přidáme kokosový olej, vaječný bílek a vodu. Těsto dobře vymícháme a necháme odpočívat 5-10 minut. Potom Těsto vyválíme do tvaru kruhu, natřeme nádivkou a rozdělíme na 6 stejné části. Svineme do rohlíčku. Uložíme na plech vyložený paier na pečení. V předehřáté troubě pečeme přibližně 25 minut při teplotě 180 ° C.


Složení: tapioková mouka, kokosová mouka, sezamová mouka, psyllium, mouka z bambusového vlákna, konjac mouka, kyselina citronová, soda bikarbona.


Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1369Kj / 326kcal
Bílkoviny: 16,0g
Sacharidy: 44,6g (z toho cukr: 5,6g)
Tuky: 5,4g (z toho nasycené: 3,6g)
Vláknina: 18,0g
Sůl: 2,3g

Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)


Alergeny: může obsahovat sezam, hořčici, celer, ořechy, celer, lupinu a siřičitany.


Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.


Země původu: vyrobeno v Maďarsku.

Hmotnost 0.5 kg

EAN 5999564150977

Objem 500g


Szafi Reform
Szafi Reform

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek