DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Szafi Reform Konjaková guma (100g)

Kód produktu: 43144

(0 hodnocení)



270 Kč s DPH225 Kč bez DPH

Vyprodáno

Dostupnost: Vyprodáno

Mouka konjac (čti "koňak"), také známá jako glukomannan, se získává ze sušiny hlízy konjac (Amorphophallus konjac). Z hlíz se získává glukomannan extrakcí. Vysušený extrakt je bílý prášek obsahující až 95% čistého glukomannan. Je to ve vodě rozpustný polysacharid, považovaný za potravinovou vlákninu. Protože během trávení se nerozkládá na jednoduché stravitelné cukry, jeho kalorická hodnota pro organizmus prakticky nulová.
Szafa Reform Konjac mouka je zahušťovadlo, bez barvy a bez zápachu. Je vhodná při jakékoliv dietě i při nízkosacharidové.


Paleo.
Vegan.
Bez lepku.


Použití: je výborná pro přípravu zákusků, pudinků, želé nebo jako přídavek pro výrobu chleba a různého sladkého pečiva. Do těsta stačí přidat jednu čajovou lžičku mouky k jiné použité mouky.


Složení: 100% Konjaková guma (mouka) (E425) vyrobená z kořene rostliny Konjac (Amorphophallus konjac).


Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 770Kj / 193kcal
Bílkoviny: 0,6g
Sacharidy: 2,1g (z toho cukr: <0,5g)
Tuky: <0,5g (z toho nasycené: <0,5g)
Vlákniny: 88,2g
Sůl: 1,25g

Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)


Alergeny: -


Upozornění!
Konjac mouka velmi rychle dokáže absorbovat velké množství tekutin, je třeba si dávat pozor, aby se nedostala do dětských rukou. Je zakázáno mouku konzumovat samotnou, hrozí nebezpečí udušení! Samostatně je nepoužitelná. Konzumovat lze pouze po rozpuštění ve studené vodě. Nadměrná konzumace může způsobit nadýmání a to zejména u lidí, kteří nejsou zvyklí na vyšší příjem vlákniny. Není vhodná do potravin pro kojence a malých dětí.


Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

Hmotnost 0.11 kg

EAN 5999564150083

Objem 100g


Szafi Reform
Szafi Reform

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek