DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Lady Stella Zeštíhlující masážní krém s paprikovým extraktem (500ml)

Kód produktu: 101367

(0 hodnocení)



486 Kč s DPH405 Kč bez DPH

Vyprodáno

Dostupnost: 1 - 4 dní

Zeštíhlující masážní krém je určen pro ty, kteří se chtějí zbavit celulitidy a podkožního tuku. Přírodní účinné látky (přeslička rolní, břečťan, chmel, list z lískových oříšků) a extrakt z papriky stimulují krevní oběh, uvolňují uložené tukové buňky a urychlují uvolňování nahromaděných toxinů z pojivových tkání. Snižují a zabraňují tvorbě tuku a celulitidy. Při pravidelném používání zjemňuje celulitidu, viditelně snižuje tukové polštářky a vyhlazuje nerovný povrch pokožky.

Pro profesionální použití
Bez umělých barviv.

Použití: Ráno a večer naneste tenkou vrstvu krému na postižené místo a krouživými pohyby jej silně a důkladně vmasírujte do pokožky. Můžete použít různé nástroje – fólie, vakuové, ultrazvukové i infrasaunu. Pravidelné používání krému je velmi důležité pro dosažení viditelných efektů.

Složení/INCI: Aqua, Petrolatum, Stearic Acid, Cetylalcohol, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus, Paraffinum Liquidum, Glycerine, Cholesterol, Lanolin, Triethanolamine, Equisetum Arvense, Coryli Folium, Hedera helix, Humulus Lupus, Capsicum Annuum, Methylparaben, BHT, Parfum.

Skladování: skladujte na chladném a suchém místě, nevystavujte slunečnímu záření.

Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití. Nepoužívejte pokud jste alergičtí na kteroukoli složku produktu. Neužívat na obličej v blízkosti očí, nosu, úst a na poraněnou pokožku. Může se vyskytnout alergická reakce (např. kožní vyrážka), proto před použitím si udělejte zkoušku citlivosti (aplikujte malé množství substance na kůži). Po použití se doporučuje umýt ruce. Skladujte mimo dosah dětí.

Země původu: vyrobeno v Maďarsku.

Hmotnost 0.5 kg

EAN 5997591703937

Objem 500ml


Lady Stella
Lady Stella

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek