DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



ApiLand 95% čistý propolisový výtažek - sprej (30ml)

Kód produktu: 52032

(0 hodnocení)



374 Kč s DPH311 Kč bez DPH

Vyprodáno

Dostupnost: Vyprodáno

ApiLand 95% čistý propolisový výtažek je ideální pro prevenci a dobrý stav dýchacích cest. Několik vstřiků denně se postará o krk a první dýchací cesty. Silný dezinfekční prostředek. Díky účinkům italského propolisu tento extrakt zlepšuje dýchání, působí proti bolesti, má antivirový účinek a posiluje obranyschopnost organismu. Alk. 57%.

Propolis je výborný při léčbě nachlazení, působí proti bolesti, má antivirové účinky a posiluje obranyschopnost organismu. Propolis je látka podobná pryskyřici, včely vyrábějí z pryskyřice sklizené z pupenů a mladých větví (třešeň, kustovnice, topol, bříza, borovice, smrk, olše), do které přidávají své vlastní exkrementy a trochu vosku.

Propolisový roztok je alkoholový extrakt z propolisu, který se extrahuje bez tepelného zpracování. Na výrobu roztoku ApiLand je použit 57% obilný líh. Alkoholové roztoky vyrobené z rostlinných a včelařských produktů se vstřebávají mnohem dříve a účinkují rychleji.

Léčivé účinky roztoku propolisu:
Propolis je jedním z nejúčinnějších přírodních prostředků. Obsahuje: pryskyřice a balzámy, vosk, éterické oleje, flavonoidy, sacharidy, vitamíny (A, C, E, PP a vitamíny B komplex), stopové prvky (sodík, draslík, hořčík, vápník, hliník, zinek, železo, chrom, mangan , měď atd.), aminokyseliny, pyl.

Vnitřně má propolis silný antimikrobiální (bakteriostatický a baktericidní účinek na grampozitivní i gramnegativní bakterie), antimykotický (proti Candida albicans), antivirový (herpes simplex), analgetický, protizánětlivý, anestetický, stimuluje imunitní systém, antioxidant a expektorans.

Zevně má propolis silný analgetický, protizánětlivý, antimikrobiální a anestetický účinek. Také urychluje proces hojení.

Může poskytnout velkou pomoc v případě sníženého imunitního systému, přirozeně stimuluje a posiluje jeho funkci, zvyšuje obranyschopnost během virového období.

Příznivé účinky propolisu:
- Posiluje imunitní systém
- Zabíjí některé bakterie a některé viry
- Pomáhá při léčbě nachlazení a chřipky
- Chrání dýchací cesty
- Dezinfikuje ústní dutinu
- Léčba žaludečních a střevních problémů
- Léčba popálenin
- Stimuluje tvorbu nové tkáně a urychluje proces hojení

Použití: 6 vstřiků. Nastříkejte 2 vstřiky roztoku přímo do dutiny ústní 3x denně. Před použitím protřepejte.

Složení: obilný alkohol, 20% čistý propolis.

 

Výživová hodnota ve 100g výrobku:
Energie: 1671Kj / 395kcal
Bílkoviny: 1,9g
Sacharidy: 216,84g
Tuky: 3,57g
Flavonoidy: 2,2%
Polyfenol: 6,6%


Skladování: na suchém místě, při pokojové teplotě (15-25°C). Nevystavujte extrémním teplotám a chraňte před přímým slunečním světlem.

Upozornění: přípravek obsahuje propolis, který může u citlivých osob na něj vyvolat alergii. Jen k zevnímu použití. Nepoužívat na otevřené rány. Zabraňte kontaktu s očima a ústy. Nepoužívejte pokud jste alergičtí na kteroukoli složku produktu. Ukládejte mimo dosah dětí. Alkohol obsažený v kapkách může nepříznivě ovlivňovat osoby s onemocněním jater, při alkoholismu, epilepsii, v případě poranění mozku a jiných nervových onemocněních. Osoby s onemocněním ledvin a diabetes mohou přípravek užívat jen se souhlasem ošetřujícího lékaře.

Alergeny: propolis.

Země původu: Maďarsko.

Hmotnost 0.08 kg

EAN 6424383001678

Objem 30ml


ApiLand
ApiLand

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek